Skip to main content

Våre Boliger

Solveigs hus

Solveigs hus har 5 rom på første plan tilrettelagt for mennesker med pleie- og omsorgsbehov. Alle rommene har eget tilhørende bad, og fremkommeligheten i boligen er terskelfri. Boligen er tilpasset slik at beboerne skal ha mulighet til å bli boende selv med omfattende behov for helse- og omsorgstjenester.

Sokkeletasjen på Solveigs hus består av to separate leiligheter. Begge leilighetene har eget kjøkken, bad og soverom.

Gamlehuset

Gamlehuset er vår eldste bolig. Det ærverdige huset går over to plan med felles stue og kjøkken i første etasje. I tillegg er det to beboerrom med egne bad på første plan. I andre etasje er det i dag to soverom, felles stue og bad.

Bøketun

Bøketun har 5 rom hvor ett av rommene har eget bad og kjøkkenkrok. Boligen består ellers av fire soverom, to bad, stue og kjøkken.

Bjørkebakken

Huset går over to plan med to leiligheter i hver etasje. Huset er beregnet på 4-6 beboere, da to av leilighetene har to soverom. Huset har felles kjøkken og stue, i tillegg til en stor skjermet hage utenfor kjøkkenet.

Birkely

Huset ligger langs vegen i enden av tunet. Boligen går over to plan beregnet på fire beboere. I første etasje er det to soverom, felles kjøkken, spisestue og dagligstue. De to soverommene i første etasje deler bad. I andre etasje er det to soverom. Det ene soverommet er utformet som en hybel med sovealkove og tilhørende te-kjøkken og bad. Det andre soverommet har eget bad.

Øvrig

Boligene ligger spredt på eiendommen med et felles tun i midten. Fellesområdene innehar flere lekestativer/ husker, frukttrær, bed og sitteområder. Det er inngjerdet utendørs bassengområde hvor bassenget har oppvarmet vann hele sommersesongen.

EVENTUELLE SPØRSMÅL

TA GJERNE KONTAKT MED OSS.