GRANLY STIFTELSE 80 ÅR

I september 2018 feiret Granly Stiftelse 80 år jubileum

Markering av 80 års jubileumet gikk over to dager.

Vi hadde en beboerdag med inviterte gjester og en fagdag for ansatte med inviterte gjester og samarbeidspartnere.

 

BEBOERDAG

Beboerdagen startet med dramaforestilling av våre beboere. Det var fortelling og sanger av Vidar Sandbek. Det var gjort gode forberedelser fra beboere og ansatte. Det var mange rosende ord fra tilhørerne etter forestillingen. Stor suksess.

Vi fortsatte dagen med allsang, hvor Ida Malene Christensen og Evald Fredholm, ledet oss gjennom kjente sanger fra bl.a Prøysen.

Etter en god lunsj laget på vårt eget nyetablerte kjøkken, kom klovnen Silja på besøk. Det ble vartet opp med tryllekunster og sang. Stor stas var det blant tilhørerne.

Vi avsluttet ettermiddagen og kvelden med festmiddag og dans med dansebandet Ole Ivars på Kapp Melkefabrikk. Til dette hadde beboerne invitert med seg gjester, så vi var nesten 100 stk som var sammen denne kvelden. Ole Ivars var prikken over ièn for en vellykket dag for våre beboere. De danset hele kvelden og var så fornøyde. I tillegg hadde de fått server favorittmiddagen medisterkaker, poteter og hjemmelaget surkål. Dessert var semulepudding med rødsaus.

FAGDAG FOR ANSATTE

Dagen etter var det fagdag for ansatte, inviterte gjester og samarbeidspartnere.

Dagen startet med tilbakeblikk på Granly sin historie og utvikling gjennom 80 år. Rakel Norrøne som har jobbet på Granly i mange år, tok oss med på denne reisen gjennom Granly sine 80 år. Vi skal være stolte av Granly og av de som har jobbet og kjempet for Granly gjennom alle år. Det var ei modig, uredd og sterk kvinne, Solveig Nagell som startet det hele.

Etter en fin og interessant «historietime» med Rakel fortsatte vi med relasjonskompetanse av Jan Spurkeland. Hans foredrag passet godt inn med vårt verdigrunnlag, se, kjenne og forstå mennesker for å lykkes i relasjoner og utvikling.

Beboerne fremførte også drama forestillingen denne dagen med stor suksess. Vi fikk høre kulturens betydning av Kirsti Hills-Johnes, ja og den har stor betydning for mennesker. Fagdagen ble avsluttet med foredrag av Edel Urstad, inspirasjon til felles innsats, bruke seg selv og alt vi har i oss.

En fin dag med mye godt påfyll for «indre omsorg».

Nyheter Ledige stillinger Debio godkjenning Innblikk i dagene på Granly Granly Stiftelsen 80 år Åpningstider utsalget