Inspirasjonskurs

I vårt kontinuerlige arbeid for å holde kvaliteteten oppe, har vi i løpet av høsten og vinteren holdt en rekke interne inspirasjonskurs for en stor gruppe av medarbeidere ved Granly. Torsdag 16. februar skulle vi ha nytt inspirasjonskurs på Melkefabrikken, denne gangen med temaet kosthold. En av verdiene vi arbeider etter er å gi beboerne et balansert kosthold, basert i så stor grad som mulig på økologiske og biodynamiske råvarer.
Fra Debio Info - Matvalget fikk vi besøk av en dyktig mat- og miljøveileder Alexandra som guidet oss gjennom teori rundt temaet "Økologisk inspirasjon, et bærekraftig måltid".  Vi ble delt i grupper som hver fikk ansvar for en del av menyen.

Dagens meny var
Hjemmebakt brød med pisket smør.
Solskinnssuppe
Gryte med grønnsaker og bønner
Hel spelt med urter
Youghurt dressing
Eplekompott med vaniljeyoughurt

 

For mer informasjon om Debio Info - Matvalget. Klikk her!